AKTUALITY Z CESTOVÁNÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU

KORDIS informuje o změnách v cestování hromadnou dopravou v Jihomoravském kraji / Integrované novinky IDS JMK č. 49/2022

Milí čtenáři našeho Infomailu!

Měli jsme pro Vás připravený klidný předvánoční Infomail. Člověk míní a příroda mění. Celý včerejšek a dnešek zástupci Správy železnic, Českých drah i KORDISu místo předvánočního rozjímání řešili mimořádnou situaci týkající se železničního mostu přes řeku Svratku v Brně (ve směru na Břeclav). Náhle se zhoršil jeho stav a bude nutné jej bezodkladně opravit. S tím se pojí významné změny ve vedení dálkových vlaků a linky S3 již zítra 23.12. Místo Hlavního nádraží budou tyto vlakové linky zastavovat na Dolním nádraží. A v dalších v pracovních dnech od 27. 12. vždy od rána až do 20:15 bude Hlavní nádraží vynechávat linka S3. Více najdete v příloze.

A nyní spíše k těm příjemnějším vánočním věcem. Posíláme Vám informace o provozu o vánočních svátcích. V Infomailu najdete také poslední odjezdy na Štědrý den a na Silvestra a tipy na dvě zajímavé výstavy v Tišnově a ve Vyškově.

Přejeme Vám klidné a šťastné prožití Vánočních svátků. Ať se všichni sejdete u společného stolu ve zdraví a spokojenosti a užijete si aspoň trochu těch letošních Vánoc.

___________________

VÁNOČNÍ PŘÁNÍ

Před námi jsou zase svátky
noci dlouhé, den je krátký
tisíc světel, očí září
radost sálá z dětských tváří.

A v tyto dny – dvakrát v roce
na Silvestra, na Vánoce
dopraváci volno mají
s rodinou se večer nají.

Popřejme jim hezké svátky

ať mají čas na pohádky

problémy ať nemají

v busu, vlaku, tramvaji.

Zákazníkům také přejme

šťastné cesty, to je zřejmé

ať i v novém, lepším roce

zas se těší na Vánoce.

__________________

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Infomail je uložený i na odkazu: Infomail IDS JMK 49/2022.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

19.12.2022

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava