aktuality z cestování veřejnou dopravou JMK

KORDIS informuje o změnách v cestování hromadnou dopravou v Jihomoravském kraji / Integrované novinky IDS JMK č. 27/2023

13.7.2023

Milí čtenáři našeho Infomailu!

Máme za sebou sváteční dny a do Vašich schránek příchází další Infomail. Opět se nám tu nahromadilo několik drobnějších změn a výluk. Především upozorňujeme na další etapu výluky ve Žďárné na Boskovicku, cyklisté pozor – na lince 233 nepojedou cyklobusy. Rovněž stavba obchvatu Čebína úspěšně pokračuje a proto se změny v dopravě dotknou Sentic. V Rosicích linka 153 pojede po jiné trase. V sobotu bude část vlaků mezi Tišnovem a Křižanovem částečně odřeknuta nebo nahrazena autobusy. Drobné výluky jsou i v Brně a více zastávek v kraji se různě posouvá.

A kam o víkendu? Co třeba do Miroslavi na Meruňkobraní? Nebo si s jízdenkou IDS vyražte někam za hranice našeho kraje. Přehled je na konci Informailu.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 27/2023. Aktuální verzi infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

_________________

NA LETNÍ VÝLETY S IDS JMK

Léto už je v plném proudu

poznejme svou rodnou hroudu

Vranov, Petrov, Milotice

Rajhrad, Rájec, Nedvědice.

Karpaty i Pálava

Moravský kras, Bobrava.

Všude je ta země krásná

a tak letí zpráva jasná

vemte děti, pejsky, kola

Morava nás k sobě volá!

__________________

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

13.7.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava