aktuality z cestování veřejnou dopravou

KORDIS informuje o změnách v cestování hromadnou dopravou v Jihomoravském kraji / Integrované novinky IDS JMK č. 32/2023


Milí čtenáři našeho Infomailu!

je zde opět nový infomail, v němž Vám přinášíme zprávy a novinky z IDS JMK. Tentokrát se chystá na příští týden jen několik málo změn, což je dobrá zpráva.

Od pátku 18. srpna pokračuje další etapou výluka na lince S41 mezi Brnem a Ivančicemi / Mor. Krumlovem. Všechny vlaky S41 jsou nahrazeny autobusovými linkami jezdícími po různých trasách. A další větší výluka je ve stejném směru – rychlíky R54 a R11 budou mezi Brnem, Náměští a Třebíčí nahrazeny od čtvrtka na 14 dní autobusy. Vlaky S4 pojedou.

A na závěr tradiční přehled chystaných změn a přesunů zastávek (ty, o nichž v tomto okamžiku víme): Letovice, Havírna; Studnice; Jevíčko, nám.; Rousínov, Rousínovec; Veselí nad Moravou, Lány sídl.; Brno, Opuštěná.

Kam o víkendu, na který nám slibili meteorologévé horka? Vyjeďte někam k vodě s jednodenní jízdenkou, přes POSEIDON je levnější!

Mnozí z Vás už také přemýšlejí, jak dětem koupit jízdenku. Zapomeňte na papír a s novým rokem přejděte na klíčenku a eshop.idsjmk.cz. Není to složité, poradíme Vám na našich kontaktních centrech v celém kraji.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 32/2023. Aktuální verzi infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

18.8.2023

_________________

JÍZDENKY MODERNĚ A ELEKTRONICKY – ESHOP.IDSJMK.CZ

Ačkoli počasí nechce to vzdáti

prázdniny dětem se rychle už krátí

vhodné je pomýšlet na září, na školu

udělat přehršel domácích úkolů!

Nakoupit penály, kabele, tenisky

i něco na sebe, vyzkoušet propisky

něco v tom seznamu stále nám chybí

s jízdenkou do školy jet se nám líbí.

Snadno ji koupíme v eshopu z domova

klíčenka nebo čip dětem ji uchová

a když nám technika zrovna moc neladí

vždy v centrech kontaktních rádi vám poradí.

__________________

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

18.8.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava