do školy pěšky nebo veřejnou dopravou?

elektronické předplatní jízdenky IDS JMK / změna jízdních řádů od 4.9.2023


Dvouměsíční prázdniny utekly jako voda a blíží se čas návratů do škol. Pro někoho to bude již rutinou, pro jiné to bude první vstup do školních lavic. S příchodem školní docházky přichází i spousta povinností a zařizování. Jednou z nich je i nákup předplatní jízdenky pro pravidelné cestování do školy, nebo kroužků.

Zkontrolujte platnost předplatních jízdenek, nové nakoupíte on-line

Jízdenky kupujte v elektronické podobě na https://eshop.idsjmk.cz/ – proveďte registraci a zakupte jízdenku. Vše důležité o elektronickém jízdném, včetně návodu najdete zde: https://www.idsjmk.cz/a/eoc.html. Nezapomeňte, že nárok na slevu se musí doložit, proto mějte připraven i nějaký doklad, který slevu potvrzuje (ISIC,…). Pokud vaše dítě nemá nosič, na který můžete jízdenku zakoupit, pak můžete využit jednu z námi nabízených variant, a to anonymní kartu, nebo klíčenku. Klíčenku či samolepku může využívat osoba do 18 let (v městské dopravě v Brně jen do 15 let).

Pokud byste si nevěděli rady s nákupem či registrací, pak se můžete obrátit na jedno z našich Kontaktních center v Jihomoravském kraji, případně využít e-mail info@kordis-jmk.cz, či telefon 5 4317 4317 – volba 1, regionální doprava.

Od pondělí 4. září 2023 linky IDS JMK opět pojedou podle jízdních řádů pro běžné pracovní dny.

Aktualizované časy a místa odjezdů si ověřte před plánovanou jízdou www.idsjmk.cz.

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Oznámení