Aktuality z dopravy hromadnou dopravou

Kordis informace č. 39/2023, 5.10.2023


Milí čtenáři našeho Infomailu!

Opět je zde konec týdne a s ním i Infomail IDS JMK. Tentokrát přinášíme poměrně hodně zajímavostí a jen méně významné výluky.

Nejdříve tedy k nim: Od 9.10. do 6.11. počítejte s nepřetržitou výlukou vlaků S31 mezi Tišnovem a Bystřicí n.P. Tuto neděli budou vlaky S3 mezi Kr. Polem a Tišnovem nahrazeny autobusy. V Brně na Hlavním nádraží bude o víkendu pokračovat výluka tramvají 1, 2 a 12, pozor změní se jejich trasy! Proběhnou i další drobnější změny.

A nyní k těm zajímavostem: V sobotu dopoledne se koná běžecký závod Vokolo priglu, který omezí linku 303 a náhradní doprava bude zajištěna lodí. A jak je již v říjnu zvykem, o víkendech probíhají vinařské akce: V Hustopečích Burčákové slavnosti – tam jedině přímým vlakem Moravia S3 z Brna. A na Slovácku mezi Hodonínem a Nechory proběhne Pochod slováckými vinohrady pořádáný Klubem českých turistů. A po masové a méně masové akci doporučíme i výlet pro samotáře – třeba na rozhlednu v Rudce. A na všechny akce si samozřejmě můžete koupit jednodenní výhodnou jízdenku platnou pro 2 dospělé + 3 děti v aplikaci POSEIDON. Je tam levnější než u řidiče nebo na nádraží.

PODZIMEM S POSEIDONEM

Pole jsou holá,

barevné lesy

zastávka volá

můj spojí, kde si.

Poseidon sdělí

kde spoj ten jede

jako když střelí

je vedle tebe.

Nové jsou vlaky

nové jsou busy

každý je taky

vyzkoušet musí.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 39/2023. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

5.10.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava