Koláč pro hospic v Rajhradě

Oblastní charita Rajhrad děkuje za podporu ve sbírce Koláč pro hospic. V Rajhradě letos ve sbírkových pokladničkách 41.631Kč.


Tradiční sbírka Koláč pro hospic funguje již mnoho let stejně – zakoupením sladkého koláčku uděláte dobrý skutek. Sobě pořídíte dobrou snídani nebo svačinu a pomůžete nám podpořit ty, kteří potřebují naši láskyplnou a odbornou péči v závěru života. 

Letos na stáncích 4. 10. 2023 celkem 4 857 koláčů.

Hospicová péče je pro nás způsobem, jak zajistit nevyléčitelně nemocným pacientům v Domě léčby bolesti s hospicem sv. Josefa a Mobilním hospici sv. Jana důstojnost v jejich posledních dnech života a díky štědrým dárcům můžeme plnit naše poslání pro ty, kteří jsou nevyléčitelně nemocní.

Tento výtěžek nám umožní zakoupit zdravotnické pomůcky, prostředky a potřebné vybavení pro lůžkový a mobilní hospic. Konkrétně se jedná o oxygenátory, oxymetry a další přístrojové vybavení, pomůcky k prevenci a ošetření dekubitů (proleženin), převazový materiál, pleny a další hygienické a kosmetické prostředky, výživové doplňky pro zajištění nejlepší možné péči našim pacientům.

Sbírka v online podobě běží do 31. října 2023, výtěžek se tedy může ještě navýšit.

Oblastní charita Rajhrad
FB: Oblastní charita Rajhrad
web: rajhrad.charita.cz

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Oznámení