NOVINKY Z CESTOVÁNÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU

KORDIS / Informace č. 21/2024, 6.6.2024
Výluka Modřice, Masarykova | Výluka Mikulov | Vinařská posílení Havraníky a Šakvice | Akce ke 20 letům IDS JMK


Vážení čtenáři našeho Infomailu!

ohňostroje Ignis Brunensis opět začínají. Určitě se na ně těšíte. Dnes přinášíme informace o tom, jak z nich dojet o víkendu domů.

Přinášíme rovněž několik informací o změnách v dopravě. V Modřicích od zítřka začíná dlouhodobá výluka v centru města. Podobně je tomu i v Mikulově. Dobrou zprávou pak jsou dvě posílení spojení do obcí Havraníky a Šakvice, kde se konají tradiční vinařské akce. Přinášíme i informace o dalších drobnějších výlukách – viz příloha.

Na závěr pozvánka na akce konané ke 20 letům IDS JMK. Už ve čtvrtek navštivte zdarma Transport Show na brněnském výstavišti, kde bude i stánek KORDISu. Na víkend 15. a 16. června si pak naplánujte projížďky historickými vlaky. Jízdenky postupně ubývají, kupujte na eshop.idsjmk.cz. Speciálně upozorňujeme na možnost porovnání jízdy jednotkou Moravia (mezi Brnem a Kuřimí) a parním vlakem mezi Kuřimí a Tišnovem). Kdo bude mít jízdenku na parní vlak, jede Moravií zdarma. V Kuřimi je naplánován zajímavý program včetně projížděk další parní lokomotivy po tamním nádraží.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 21/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný i když trochu chladnější víkend!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

06.06.2024

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava