NOVINKY Z CESTOVÁNÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU

KORDIS / Informace č. 25, 4.7.2024
Infomail IDS JMK 25/2024: Změny ve výluce Brno-Náměšť | 3týdenní výluka Bzenec – Mor. Písek | Borovník bez dopravy | Přesuny a rušení zastávek


Vážení čtenáři našeho Infomailu!

První týden prázdnin je skoro za námi a letní svátky před námi. Minulý týden jsme si mysleli, že výluk a změn ve veřejné dopravě už bylo dost, ale tento týden nás přesvědčil, že je možné ještě přidat. Ale nebojte se, není to tak hrozné. Jedinou větší změnou je úprava výluky na trati Brno – Náměšť nad Oslavou od pondělí až do začátku srpna. Od soboty 13.7. pak počítejte s náhradou vlaků S61 mezi Bzencem a Moravským Pískem autobusy. Drobné změny jsou ve večerních časech i na lince S3 – uspíšení odjezdů. A samozřejmě nás čekají i přesuny a rušení zastávek kvůli stavebním a jiným pracem.

A co o prodlouženém víkendu? Vyražte třeba z Mikulova do Poysdorfu Turistbusem – naší linkou 588 – www.idsjmk.cz/turistbus .  Do Mikulova nyní z Brna dojedete o víkendu každou hodinu autobusem 105! Nebo si zajeďte k Vranovské přehradě i s kolem z Brna přímým vlakem R13-S8 v 08:02 nebo přímým expresním cyklobusem 108 ze Zvonařky v 8:55. 

—————-

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 25/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásné prázdniny!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

3.7.2024

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava