NOVINKY Z CESTOVÁNÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU

KORDIS / Informace č. 27, 18.7.2024
Infomail IDS JMK 27/2024: Žádná významná výluka | Pro pamětní razítka do Brna na Hlavní nádraží | Za chladem do jeskyní ve Sloupu


Vážení čtenáři našeho Infomailu!

Léto je v plném proudu a my máme zprávu, kterou odesíláme méně často než 1x ročně. Pro víkend a příští týden totiž neevidujeme žádnou výluku, která by si svým významem zasloužila zmínku v předmětu zprávy. 🙂 Samozřejmě drobnějším a krátkodobým přesunům a rušení zastávek se nevyhneme, ale dotknou se spíše jedinců. Vypsané jsou v příloze.

V dnešním infomailu přinášíme i informaci pro turisty a sběratele dopravních razítek – pokud mezi ně patříte, stavte se na Kontaktní centrum IDS JMK v Brně na Hlavním nádraží. Tam mají hned tři pamětní razítka. Pokud se budete rozmýšlet, kam na víkendový výlet, zkuste se zajet ochladit do Sloupsko-šošůvských jeskyní. Nejsou tak exponované jako Punkevní, ale stejně krásné. Dojedete tam přes Blansko klimatizovanými vlaky S2 Moravia a odtud busem 233. Zajeďte se ochladit!

—————-

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 27/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásné prázdniny!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

18.7.2024

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava