novinky z cestování veřejnou dopravou IDS JMK

KORDIS / Infomail IDS JMK 30/2024, 15.8.2024
Minimum změn v dopravě | Úpravy tras v Brně- Židenicích | Vynechání zastávek 664 v Hodoníně | Oslavy 155 let MHD v Brně | Na Zwiebelfest do Laa


Vážení čtenáři našeho Infomailu!

Uběhl týden a i přes aktuální vedra, která nám příroda připravila, Vám posíláme další Infomail nabitý informacemi o změnách v IDS JMK a dopravními zprávami.

Hned na první stránce přinášíme informace o tom, jakými cestami můžete získat novinky a zprávy z IDS JMK a také informace o klimatizacích v autobusech. Na druhé straně pak máte přehled o všech funkcích nového validátoru na nádražích. Vyzkoušet je můžete, i když si jízdenku nebudete kupovat. Na poslední straně se pak podívejte na pozvánku na Zwiebelfest v Laa an der Thaya, probíhá o tomto víkendu. Tam i zpátky dojedete snadno linkou 104 a v Laa pro Vás nachystali řadu zajímavostí spojených se sklizní cibule, kterou je Laa tradičně vyhlášené. Klikněte si na program v češtině.

No a změny v dopravě, kvůli kterým hlavně Infomail vydáváme:

Tento víkend a příští týden bude změn hodně, ale velmi malých. Většinou jde o přesuny a rušení zastávek kvůli stavbám a hodům. Větší změny jsou pouze následující: Od neděle dojde k větším změnám organizace dopravy na ulicích Karlově a Svatoplukově v Brně-Židenicích. O víkendu dojde k vynechání zastávek linky 664 v Hodoníně. A v sobotu proběhne v Brně u Janáčkova divadla vzpomínková akce ke 155 letům MHD v Brně, která vyvolá drobné změny tras linek 1 a 10. 

Pokud byste zvažovali změnu zaměstnání – zkuste se přihlásit na naše otevřené pracovní pozice – hledáme průvodčí a železniční dispečery.

Přejeme Vám krásný víkend!

—————-

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 30/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásné prázdniny!

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

15.8.2024

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava