Aktuality z cestování veřejnou dopravou

KORDIS informuje o změnách v cestování hromadnou dopravou v Jihomoravském kraji / Integrované novinky IDS JMK č. 10/2023

Milí čtenáři našeho Infomailu!

Venku září slunce, což je jednoznačným dokladem toho, že se blíží jaro. Děti už se určitě teď těší na jarní prázdniny příští týden. My ostatní, co musíme do práce, si včas ověříme, jestli naše spoje jedou. Vybrané spoje v regionu jsou totiž kvůli prázdninám omezené. V Brně se jezdí podle prázdninových jízdních řádů. Od pátku 17.3. pozor na změny v jízdním řádu linky S2 – výluka na Blansko pokračuje další etapou. Opět se upravují jízdní řády linek S2 a R19. Ostatní změny jsou menšího rázu, za zmínku možná stojí ještě přesun přestupní zastávky Jedovnice, Chaloupky, v jednom ze směrů o 200 m.

A kam o víkendu? Máme od Klubu českých turistů potvrzeno, že Chlébské u Nedvědice je opět plné bledulí. Vyražme tam vláčkem z Brna! A hlavně – dodržujme zásadu: koukej, kochej, nešlap, nelámej!

Přejeme Vám krásný víkend!

_______________

NĚKTERÉ SPOJE SI DAJÍ PRÁZDNINY

Neseme vám noviny

budou jarní prázdniny!

Každého hned konejší

spoje budou volnější.

Nechcete-li žádné vady

zkontrolujte jízdní řády.

školní spoje bez viny

mají také prázdniny.  

__________________

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Infomail je uložený i na odkazu: Infomail IDS JMK 10/2023.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

9.3.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava