AKTUALITY Z CESTOVÁNÍ VEŘEJNOU DOPRAVOU

KORDIS informuje o změnách v cestování hromadnou dopravou v Jihomoravském kraji / Integrované novinky IDS JMK č. 26/2023

23.6.2023

Milí čtenáři našeho Infomailu!

Posíláme Vám poslední předprázdninový infomail. Jak určitě čekáte, věnujeme se dnes změnám a výlukám, které nás čekají v nejbližších dnech a týdnech. V prvé řadě chceme upozornit na změnu většího počtu jízdních řádů v Brně i regionu. Začínají platit prázninová omezení. Mění se i jízdní řád vlaků S2 a navazujících autobusů. Co se týče výluk, zmínit je potřeba především výluky tramvají v Brně – mění se organizace provozu na Tomkově náměstí, přes prázdniny nepojedou tramvaje přes náměstí Svobody, příští týden bude probíhat výluka tramvají na ulici Hlinky v Pisárkách, v Soběšicích budou asfaltovat silnici a po celé prázdniny bude omezen provoz na ulici Medlánecké v Řečkovicích.

Mimo Brno je změn méně a jsou menší – přesuny zastávek, náhrada vlaků autobusy mezi Znojmem a Retzem a více dalších drobnějších změn.

Upzorňujeme, že příští týden Infomail bude mít dovolenou, a pozor – sledujte náš web, kde mohou některé výluky ještě přibývat s ohledem na vývoj prací na stavbách a uzavírkách.

V infomailu Vám přínášíme i letní tipy – kam na výlety – třeba s kolem na Znojemsko a na Vranovskou přehradu – a také tipy na výhodné jednodenní jízdenky, které budou platit jako 2 základní a 3 zlevněné jízdenky nejen o víkendech ale i ve dvou svátcích příští týden.

Přejeme Vám krásné prázdniny bez bouřek a kroupů, ať nám krásně rodí všechny odrůdy révy vinné, které jezdí na vlacích Moravia!

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 26/2023. Aktuální verzi infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

PRÁZDNINY S IDS JMK

Školní zvonek plánuje dovolenou

a děti s tváří rozjařenou

chtějí bez zkoušek a testů

vale dát obci své, městu.

Opustit na chvíli tiktoky, youtouby

raději ho lesa vyrazit na houby

projet se krajinou busem či vláčkem

na nebi pohrát si s baňatým mráčkem.

Auto je zbytečné pro vaše cesty

svezte se s IDS obcemi, městy

vyražte do kopců, do lesů, do poli

cesta je příjemná – cenově nebolí!

__________________

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

23.6.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava