Aktuality z cestování veřejnou dopravou

KORDIS informuje o změnách v cestování hromadnou dopravou v Jihomoravském kraji / Integrované novinky IDS JMK č. 29/2023

28.7.2023
Milí čtenáři našeho Infomailu!

do Vašich schránek opět přilétl další Infomail. Dnes je sice předmět emailu dlouhý, přitom ale významných změn v IDS JMK je minimum. Toť jistě dobrá zpráva.

Zdůrazníme jen drobnou nedělní náhradu vlaků S3 mez Šakvicemi a Hustopečemi autobusy a připomeneme, že již od čtvrtka probíhá změna tras linek 251 a 290 v oblasti Velkých Opatovic. Vše ostatní jsou jen drobné změny a přesuny zastávek z důvodů hodů, poutí a oprav komunikací.

Slunce odjelo na dovolenou a tak máme trochu deštivé dny. Co třeba využít příjemného počasí k výletu do Rakouska TURISTBUSEM nebo vyrazit do nějakého muzea či galerie? Podívejte se na náš slevový program, máte tam vypsané slevy na vstupném, když přijedete s jízdenkou IDS JMK. https://www.idsjmk.cz/a/turisti-slevovy-program.html

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 29/2023. Aktuální verzi infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

SLEVOVÝ PROGRAM

Červenec už mizí v dáli

srpen k cíli léto valí

ovocem se plní sady

hrozny zase vinohrady.

Dokvétá i mnohá kytka

nezbedná jsou školní dítka.

Kam s nimi? se řečník táže

mnohý ručník v ring už háže.

Ne tak moudrý cestující

ten dávno ví, co má říci:

Když mě děti hýbou žlučí

skáčou, ječí, divně hučí

vezmu je ven vlakem, busem

na výlet hned jedem šusem.

Do přírody, do muzea

země na nás čeká celá

a když šetřit trochu musím

vyhledat si slevy zkusím

kde, si hlavu nelámu –

ve slevovém programu!

__________________

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

28.7.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava