NOVINKY o cestování hromadnou dopravou JMK

Kordis, informace č. 41/2023, 19.10.2023


Milí čtenáři našeho Infomailu!

mezi tou všehršlí akcí, které v říjnu proběhly, jsme si ani nevšimli, že se blíží finále tohoto krásného měsíce. Ještě tento víkend se čas nezblázní a i v neděli večer budeme mít déle světlo. Tak toho využijme!

A co nás čeká v dopravě?

O víkendu počítejte s náhradní dopravou za některé vlaky S3 v úseku Kr. Pole – Tišnov. Ve čtvrtek a v sobotu nepojedou vlaky S21 mezi Boskovicemi a Skalicí. V sobotu proběhne další změna tras linek 666 a 664 ve Vlkoši. Rovněž o víkendu počítejte s další etapou výluky tramvají na Pekařské ulici v Brně.

Od pondělka až do poloviny listopadu bude zcela uzavřena silnice mezi Býkovicemi a Dlouhou Lhotou, dotkne se to linek 313, 235 a 245. Rovněž od pondělka do 12. listopadu pozor ve Znojmě, opravuje se Vídeňská ulice a mění se trasy řady linek.

Další drobné změny najdete v příloze.

A co dělat o víkendu? Víte, že ještě pořád jezdí po Brněnské přehradě parníky? Víte, že jsou jsou teď kolem ní nádherně vybarvené lesy? A víte, jak nádherně teskno je tam bez turistů? Že ne? Tak proč tam nevyrazit třeba první lodí z Bystrce v 10:00? A klidně můžete i o podzimních prázdninách od 26. až do 29. října. 29. října jedou lodě naposledy.

———————————————————————————————

ŠETŘME NAŠE LESY

Za barevným listím

za houbami v lese

do školy i do práce

IDS nás nese.

Do přírody, do města

k lékaři i za nákupy

s předplatními jízdenkami

ušetříme peněz kupy.

Stopku dejme papírovým

zachráníme celý les

virtuální pořizujme

na e-shopu ids!

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 41/2023. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

KORDIS JMK, a.s.

koordinátor Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraj

19.10.2023

Publikováno: | Autor:

Rubrika: Doprava